Đề Xuất 4/2023 # Internet Cafe Simulator Trainer + Cheats # Top 9 Like | Honggaitour.com

Đề Xuất 4/2023 # Internet Cafe Simulator Trainer + Cheats # Top 9 Like

Cập nhật nội dung chi tiết về Internet Cafe Simulator Trainer + Cheats mới nhất trên website Honggaitour.com. Hy vọng thông tin trong bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu ngoài mong đợi của bạn, chúng tôi sẽ làm việc thường xuyên để cập nhật nội dung mới nhằm giúp bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất.

General information

You control your data

We only collect data that we need to provide and expand our business and services. We anonymize data whenever possible and never share your data without cause. Our motto: My data belongs to me. And even for data that we do collect, we apply the world’s most stringent data protection laws in the world, like the EU’s DSGVO and the Californian CCPA.

What are cookies and why are they used?

Cookies are small text files that your browser saves when you use a website. Other technologies like embedded scripts are also available. These technologies enable us to remember your status and preferences (i.e. login / logout, language preference, etc.) for our website so we can recognize you and your use patterns, conduct surveys and marketing and, last but not least, to pay our affiliate partners, who may have had a hand in referring you to us, fairly and properly – completely anonymized, of course!

How can I change my settings?

In the fields below you can set checkmarks for all settings you agree with. These preferences will be processed and saved for the duration specified in the respective data protection regulation.

This War Of Mine Cheats And Trainers For Pc

Comments

This game wasn’t supported before but now it runs like a charm you guys keep doing amazing work!

been playing this game since i first saw it on mobile, now wit all these special tweeks, it changes everything.

Would want more cheats but its Okay

though the game occasionally crashes it works!!!

Thank you for the good free service you’re providing.

Is good, but I wish there was a way to bring the other features that this mode used to have without crashing the game.

Thank you developers of WeMod for such an useful software! I’ll definitely subscribe when I have the extra funds!

Things work, though I wish there was a cheat for unlimited item stacks or no craft requirements to make the game easier.

It crashed my game but works good

Nice Cheats works well with game

Good, but it crash sometimes, you should fix it.

There are mods, but I wish I were to rely on WeMod if possible

Good Trainer. But the game crashes after using table

It works but sometimes it crashes the game at least it saves

Thanks. Has crashed the game only once but still works wonderfully.

Cheats still seem to work. Had an unexpected crash but I’m not sure if it’s related to the cheats, could easily be a “too many items” bug.

the trainer is good even if my game chrashed lmao but thats ok i prolly just pushed it by making 64 cigarrettes

It says incompatible, but I didnt really have a problem with it. If you just update some of the code it should run quite smoothly.

Thanks For the great work, some functions don’t work.

All cheats worked as intended. Even though the game was listed as not-compatible. Thank you.

Join the discussion

Tải Game Internet Cafe Simulator Mod Apk 1.4 (Vô Hạn Tiền) Cho Android

Bởi Mr Daxua * Cập Nhật Gần Nhất

Thông tin tổng quan

Internet Cafe Simulator: Ông chủ quán Net

Có thể bạn chưa biết, trò chơi này đã rất thành công trên PC. Nó được bán trên Steam với giá $ 5. Với một trò chơi có đồ họa và gameplay chi tiết như vậy, liệu Cocopo có chuyển thể toàn bộ nội dung vào phiên bản Android và iOS? Và thật tuyệt! Họ đã làm rất tốt điều này.

Bạn muốn kinh doanh? Hãy trả tiền thuê nhà trước đã!

Bạn là một người bình thường, có đam mê và ước mơ làm chủ một quán cafe internet của riêng mình. Bạn tới một khu phố, thuê một căn nhà để bắt đầu kinh doanh. Với $20000 ($10000 của bạn và $10000 vay từ ngân hàng), bạn sẽ làm gì? Nhưng trước tiên, Internet Cafe Simulator yêu cầu bạn phải thuê một căn hộ. Bởi bạn cũng là một người bình thường, cũng cần nghỉ ngơi và ăn uống. Nhân vật của bạn có đồng hồ sức khỏe (thanh Food màu vàng). Khi chỉ số sức khỏe của bạn quá yếu, bạn không thể làm việc. Hãy ăn một thứ gì đó và nghỉ ngơi trong căn hộ của bạn.

Vì sao tôi nói rằng Internet Cafe Simulator là trò chơi mô phỏng quản lý nhà hàng thực tế nhất? Trong trò chơi này, bạn phải tự mình làm tất cả mọi thứ giống như ngoài đời thực. Nó mô phỏng hầu như toàn bộ mọi hoạt động của một người trong một ngày. Góc nhìn thứ nhất giúp trò chơi càng thực tế hơn.

Đừng để bị phá sản

Bên cạnh việc giải trí, Internet Cafe Simulator cũng dạy bạn cách quản lý tiền bạc và thời gian của mình. Nếu các bạn chưa biết, Internet Cafe là nơi cung cấp dịch vụ internet cho khách hàng, thu phí dưới hình thức một quán cafe. Quán của bạn có nhiều loại dịch vụ khác nhau như máy tính công cộng, máy chơi game, máy console, bếp để phục vụ đồ uống và thức ăn nhanh,… Thậm chí, sau khi quán của bạn phát triển và có số lượng lớn khách hàng, bạn có thể mở thêm sàn nhảy và quán rượu để thu hút nhiều khách hàng hơn.

Có rất nhiều thứ bạn có thể đầu tư, nhưng hãy thật bình tĩnh. Số tiền mà bạn có không nhiều, bạn nên mua từng thiết bị nếu không muốn bị phá sản nhanh chóng. Bạn có thể mua đồ ăn, máy móc và nhiều thứ khác bằng chiếc máy tính trên bàn làm việc của bạn. Cẩn thận với những tin nhắn ẩn danh, bạn có thể bị hack tài khoản ngân hàng của bạn và bị mất một số tiền (trong trò chơi).

Thuê thêm nhân viên

Khi quán của bạn đã có một số lượng lớn khách hàng, bạn không thể làm mọi thứ một mình. Hãy thuê thêm nhân viên phục vụ, đầu bếp, nhân viên quản lý. Bạn có thấy một kẻ di chuyển lén lút không? Hắn chính là kẻ trộm. Hắn sẽ lấy trộm một số món đồ trong quán cafe của bạn khi bạn sơ hở. Thuê bảo vệ sẽ giải quyết cho bạn vấn đề này. Anh ta sẽ “dạy” cho tên trộm một bài học nếu hắn có ý định lẻn vào quán cafe của bạn.

Đồ họa

Với một trò chơi mang tính thực tế như Internet Cafe Simulator, chắc chắn trò chơi phải có đồ họa 3D chi tiết và sắc nét. Nó giúp bạn cảm thấy như đang sống trong một thế giới thực, nơi bạn làm chủ một quán cafe và đối mặt với nhiều vấn đề trong cuộc sống và công việc. Chuyển động mượt mà, chân thực. Dù được phát triển từ phiên bản dành cho PC, bạn vẫn có thể điều khiển một cách dễ dàng trên thiết bị di động nhờ điều khiển trực quan của trò chơi.

Tính năng MOD

Vô Hạn Tiền

Làm sao để kích hoạt MOD vô hạn tiền?

Bạn sẽ kích hoạt nó khi vào game lần thứ 2.

Tải game Internet Cafe Simulator MOD APK cho Android

Internet Cafe Simulator là trò chơi mang tới cho bạn một góc nhìn chân thực về nghề quản lý quán cafe. Bạn có thể cảm nhận được sự vất vả khi làm chủ một quán cafe và phải tìm cách cho nó sinh ra nhiều lợi nhuận nhất có thể. Có nhiều vấn đề nảy sinh khi bạn quản lý một quán cafe như khách hàng không chịu trả tiền, ăn trộm,… Bạn đã sẵn sàng quản lý quán internet cafe của riêng mình? Hãy tải ngay trò chơi này về máy và bắt đầu công việc của bạn ngay hôm nay.

Latest Hacks Cheats And Trainers For You Favorite Games

If you’re a fan of racing video games, you will be delighted with Race Team Manager Hack Cheat Tool. This is a useful tool that will enable you to use the full potential of Race Team Manager game and to enjoy your dream team without the limitations posed by the original game. You can very easily download it and you can start playing your favorite game right away.

Positive Side of Race Team Manager Cheats

Gamers around the world are excited about the possibility of Race Team Manager Cheats. Race Team Manager Hack Cheat Tool has been tested for android and iOS, and these testing results show that it works with Android and iOS devices.In Race Team Manager you live the life of an up-and-coming team boss across various racing categories. Work your way up from the junior leagues to the pinnacle of motor sport and become a championship winning team! Featuring all the best parts of a traditional racing game, overtakes, spectacular crashes, pit stops and blocks are all fully interactive using the latest cutting edge graphics and special effects. As team manager it’s also your job to call strategy from the pit wall, instructing when and how hard to push the car and strategically call the optimum moment to pit. Outside of Race Day you decide when and how to upgrade your car, and manage your driver and mechanic relationships. You’ll also need to sign sponsorship deals and ensure your team hits their targets. Build up enough reserves to go racing at the highest level and invest in your facility to boost on track performance. The game has players all over the world. However, the original game has certain limitations. That is why the hackers brought the ability of Race Team Manager Cheats and found the way to hack this game.

Get Unlimited Gold, Unlimited Money, Unlock All Cars

The original version of the game is also free to play. However, if you want to obtain additional items and to use the full potential and capabilities of this great game, you have to pay real money. All fans of this game know how awesome it is, but they also know how difficult it is to achieve additional Gold, unlimited Money, unlock all Cars. Race Team Manager Hack Cheat Tool solves this issue by introducing the possibility to have unlimited Gold, unlimited Money, unlock All Cars.

Why is this a useful feature? Because, in that way you can play for free, without limitations, and it may allow you to achieve the best results in the game. So, this is the only way to become the best player.

Main features and benefits of Race Team Manager Hack are:

Unlimited Gold can be achieved

Unlimited Money can be achieved

Unlock All Cars can be achieved

Level Up can be achieved

It is completely undetectable

It is completely safe to use on your device

Jailbreak or root on your phone or tablet are not required to install it

The program is automatically updated

It’s very easy to use

It can be safely used on all Android phones and tablets, and on all iOS devices, such as iPhone, iPad, iPod Touch, iPad Mini and other iOS Devices

Bạn đang đọc nội dung bài viết Internet Cafe Simulator Trainer + Cheats trên website Honggaitour.com. Hy vọng một phần nào đó những thông tin mà chúng tôi đã cung cấp là rất hữu ích với bạn. Nếu nội dung bài viết hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!